ABOUT ME

about me

Al vanaf kleins af aan vond ik het bijzonder om dingen anders te zien dan anderen.
Ik vond het fantastisch om zelf collages te maken, plaatjes te knippen en te vormen naar het beeld dat ik voor ogen had. Altijd creatief bezig zijn met beeld, dat was iets wat me bezig hield. Sinds dat ik mijn eerste camera ontdekte, is de passie voor fotografie en beeld ontstaan. Ik ben de opleiding Fotonica gaan volgen, en ontdekte m’n eigen stijl.

Sindsdien ben ik me steeds meer gaan focussen op Fashion en Beauty fotografie.
Mode spreekt me aan, en daar ligt mijn passie als het gaat om fotograferen.
Ik vind het prachtig om te zien wat er allemaal mogelijk is, je kunt je fantasie los laten gaan, het is ontzettend breed en telkens komen er weer nieuwe ideeën en concepten boven.

26 November 2014 ben ik het Reality-TV programma Utopia ingestapt om de samenleving daar te steunen als fotograaf en hier ook te groeien in techniek. De tijd die ik daar heb mogen zijn heeft me heel veel mooie dingen gebracht. Zo heb ik onder andere beelden mogen schieten voor: Andy Wijnen (AW Private Label), Kim Kotter (de Miss Nederland kalender voor Stichting Hulphond), het Collectors item (Magazine gemaakt door Gabrielle Rosebel en ik), Shoots i.s.m Milou Oudenaarde, Lilian Plas en Dauntless Model Management & heb ik alle beelden geschoten die je terug kunt zien op de websites van Utopia NL. Ik heb veel geleerd van mijn tijd in Utopia en hier hele mooie projecten mogen uitvoeren. Hiervoor ben ik ontzettend dankbaar.

Op dit moment richt ik me op het fotograferen van Fashion en Beauty.
Hiernaast hou ik me bezig met het maken van Magazines, en het fotograferen van Events.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik van mijn droom mijn werk heb mogen maken.
Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking, neem dan contact met me op via: info@naomivanverseveld.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *